Usled povećanog obima posla i velike potražnje za solarnim panelima ostvarili smo partnersku saradnju sa firmom Suntech Power u cilju kvalitetnijeg nastupa na tržištu.

Suntech Power

Naš partner Suntech jedan je od svetski priznatih lidera na polju razvoja, proizvodnje i kvalitetne isporuke najpouzdanijih i u odnosu cena/kvalitet najisplativijih proizvoda u svetu rešenja solarne energije.

Kompanija je osnovana 2001 godine i do sada je isporučila preko 8GWs fotonaponskih panela na više od 1000 klijenata u više od 80 zemalja.  Kompanija je postavila visoke ciljeve i godinama za redom rešava i ispunjava zadatke. Osnovni cilje je da obezbedi pouzdan pristup kako u privatnim kućama tako i u globalnim kopanijama korišćenja i proizvodnje električne energije od najčistijih i najrasprostranjenijih izvora energije prirode.

U poslednjem izveštaju od Februara 2014.godine objavili su da su proizveli 25miliona jedinica solarnih modula isporučenih širom sveta. Izlaskom na berzu akcionari su omogućili kvalitetno poslovanje i finansijsku stabilnost da kompanija posluje bez ikakvog duga spoljnjeg zaduženja što je parametar koji daje kvalitet više u poslovanju.

Organizaciona jedinice pozicionirane su po celom svetu:

Organizaciona šema

U narednom video prilogu upoznajte se sa našim novim partnerom:

Najbolji pokazatelj kvaliteta našeg partnera je možda infografika predstavljanja Suntech-a:

Suntech Infografika

Nadamo se da ćemo u ovom partnerskom odnosu razviti poslovanje kompanije kao jednog od glavnih snabdevača solarnih panela firmama na našem i tržištu zemalja u okruženju.