• Radno Vreme: Pon - Pet 8.00 - 16.00
Vizantijski bulevar 29A, 3. sprat, br.13 18000 Niš, Srbija

Naša Priča

NAŠA PRIČA

Envidome d.o.o. osnovan je polovinom 2013.godine sa sedištem u Nišu, međutim to nije početak naše priče. Ona započinje mnogo ranije, još u vreme kada je jedan grčki srednjoškolac došao u Srbiju da studira, zavoleo naš mentalitet, ljude, običaje, i  razmišljao o poslovnom poduhvatu spajanja naših naroda.

Po završetku studija vratio se u Solun i zaposlio. Popularizacijom proizvodnje struje iz obnovljivih izvora energije i njihovom dostupnošću u realnom poslovanju stvorili su se uslovi za otvaranje sopstvenog preduzeća. Izgradio je sopstvenu elektranu u blizini Soluna a kasnije i niz elektrana za poznate kupce i investitore na severu Grčke.

Popularizacijom ove delatnosti u Srbiji i nizom spleta pozitivnih okolnosti stvorena je mogućnost i otvoreno je preduzeće sa sedištem u Nišu a sa njim i započeto poslovanje u našoj zemlji. Realizovali smo niz projekata u Srbiji i pozitivnu Evropsku poslovnu praksu implementiramo na domaće preduzeće i sredinu.  Osim delatnosti izgradnje elektrana iz obnovljivih izvora energije uspešno povezujemo Grčke investitore sa lokalnim partnerima, domaćim preduzećima u cilju ostvarenja pozitivnih rezultata u poslovanju i obostranom interesu.

Pozitivnim poslovanjem u ovoj delatnosti istovremeno promovišemo pozitivne efekte po očuvanje prirode i životne sredine a time činimo dobro društvu u celini na šta smo izuzetno ponosni.

Pozitivno poslovno okruženje

NAŠ TIM

Christou Ioannis

Christou Ioannis

Direktor i vlasnik

Mizdraković Milan

Mizdraković Milan

Menadžer dipl. inženjer

Ilić Boban

Ilić Boban

Elektro-inženjer

Vladica Živković

Vladica Živković

Mašinski inženjer

Slađan Stoiljković

Slađan Stoiljković

Arhitekta

Kostić Maja

Kostić Maja

Hemičar

POVEŽITE SE SA NAMA

NAŠI KONTAKTI

Vizantijski bulevar 29A,
3. sprat, br.13,
18000 Niš, Srbija