• Radno Vreme: Pon - Sub 8.00 - 16.00
Vizantijski bulevar 29A, 3. sprat, br.13 18000 Niš, Srbija

Naša Priča

NAŠA PRIČA

Envidome d.o.o. osnovan je polovinom 2013.godine sa sedištem u Nišu, međutim to nije početak naše priče. Ona započinje mnogo ranije, još u vreme kada je jedan grčki srednjoškolac došao u Srbiju da studira, zavoleo naš mentalitet, ljude, običaje, i  razmišljao o poslovnom poduhvatu spajanja naših naroda.

Po završetku studija vratio se u Solun i zaposlio. Popularizacijom proizvodnje struje iz obnovljivih izvora energije i njihovom dostupnošću u realnom poslovanju stvorili su se uslovi za otvaranje sopstvenog preduzeća. Izgradio je sopstvenu elektranu u blizini Soluna a kasnije i niz elektrana za poznate kupce i investitore na severu Grčke.

Popularizacijom ove delatnosti u Srbiji i nizom spleta pozitivnih okolnosti stvorena je mogućnost i otvoreno je preduzeće sa sedištem u Nišu a sa njim i započeto poslovanje u našoj zemlji. Realizovali smo niz projekata u Srbiji i pozitivnu Evropsku poslovnu praksu implementiramo na domaće preduzeće i sredinu.  Osim delatnosti izgradnje elektrana iz obnovljivih izvora energije uspešno povezujemo Grčke investitore sa lokalnim partnerima, domaćim preduzećima u cilju ostvarenja pozitivnih rezultata u poslovanju i obostranom interesu.

Pozitivnim poslovanjem u ovoj delatnosti istovremeno promovišemo pozitivne efekte po očuvanje prirode i životne sredine a time činimo dobro društvu u celini na šta smo izuzetno ponosni.

Pozitivno poslovno okruženje

NAŠ TIM

Christou Ioannis

Christou Ioannis

Direktor i vlasnik

Mizdraković Milan

Mizdraković Milan

Menadžer dipl. inženjer

Ilić Boban

Ilić Boban

Elektro-inženjer

Vladica Živković

Vladica Živković

Mašinski inženjer

Slađan Stoiljković

Slađan Stoiljković

Arhitekta

Kostić Maja

Kostić Maja

Hemičar

POVEŽITE SE SA NAMA

NAŠI KONTAKTI