Mesec decembar iskoristili smo za pridruživanje članstvu i radu Regionalne privredne komore Leskovca. Povodom našeg pridruživanja članice komore su nam omogućile da se predstavimo.

U okviru godišnje skupštine Regionalne privredne komore Leskovca 18.12.2015 godine održali smo prezentaciju firme i delatnosti našeg poslovanja.

Iskoristili smo priliku, podelili poklone i informisali zainteresovano članstvo o delatnosti proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora.

Bilo nam je zadovoljstvo predstaviti se a vama smo pripremili video materijal i fotografije da vam prenesemo delić atmosfere.

Pogledajte galeriju slika koju smo vam pripremili:
Predstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori Leskovca
Predstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori LeskovcaPredstavljanje kompanije u Regionalnoj privrednoj komori Leskovca